• Geleverd binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Persoonlijk advies Whatsapp +31(0)657394167

Klantenservice

 

Product beschikbaarheid

Al onze producten zijn handgemaakt in Tanzania, en we houden niet van elk product grote voorraden aan. Nu kan het zijn dat het product dat jij graag wilt tijdelijk uitverkocht is. Je kunt contact met ons opnemen dan zorgen we ervoor dat we speciaal voor jou een prachtsieraad laten maken op bestelling. 

 

Betaalmethodes

Je kunt bij ons betalen met iDeal, Bancontact, Paypal of via een overschrijving.

 

Leveringen

Als je voor 17.00 uur besteld, wordt je product binnen 1-2 werkdagen bij je thuis geleverd. Bestel je in het weekend, dan wordt het product op dinsdag of woensdag geleverd. 

 

Ruilen of Retourneren

Onze producten zijn allemaal handgemaakt, dit betekent dat elk product uniek is en producten van dezelfde productnaam of -lijn kleine verschillen kunnen hebben. Mocht je ergens niet tevreden over zijn, neem contact op via onze Whatsapp-lijn en stuur een foto, dan zoeken we samen naar een passende oplossing. Mocht je het product willen ruilen of retourneren dan kan dit binnen 14 dagen, mits de producten niet zijn gebruikt, gedragen of beschadigd. Neem contact met ons op als je iets wil retourneren en dan sturen wij instructies toe over je retourzending. Retourzendingen zijn voor eigen rekening (€ 5,95) en eigen risico. Na ontvangst en kwaliteitscheck van de producten, wordt de aankoopsom naar je teruggestort.

 

Service

We staan voor je klaar voor je vragen over onze producten en leveringen op info@zazutribalchic.nl  of via onze Whatsapp-lijn: +31(0)657394167,