• Geleverd binnen 1-2 werkdagen
  • Gratis verzending vanaf € 60,-
  • Persoonlijk advies Whatsapp +31(0)657394167

 

Na 13 jaar in Tanzania te hebben gewoond en intensief met het authentieke Maasai-volk te hebben gewerkt, willen wij de Westerse wereld graag kennis laten maken met al het goeds van dit bijzondere continent. Onze passie gaat over mooie producten, gemaakt door mensen die echt craftmanship bezitten en die hun talenten inzetten om inkomen te verdienen voor hun gezin en hun gemeenschap. Als je een persoon helpt door zijn producten te kopen, ondersteun je vaak een hele gemeenschap. Dat is nu net het bijzondere aan Afrika! 

Samen zijn we Zazu Tribal Chic gestart, een bedrijf van moeder & dochters. We genieten ervan om de wereld een beetje mooier te maken, samen met elkaar. Graag laten we je kennismaken met de verborgen schoonheden van dit continent. We kennen de plaatsen waar onze producten gemaakt worden persoonlijk. We zijn er geweest en kunnen je er meer over vertellen. Het is absoluut onze passie om dit allemaal met je te delen. We hopen dat jij net zo geniet van onze producten, van het dragen van unieke sieraden en om onderdeel te zijn van een community voor een betere wereld! Leer meer over onze producten op onze blog en bekijk dit filmpje om te zien waar onze producten vandaan komen.

 

Warme groeten,

Team Zazu Tribal Chic

Cindy, Sherry & Jennifer

Wil je graag meer weten over Zazu, onze producten of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op: